Vertrouwenspersoon

H401 (voordien Castrum Peregrini) heeft een onafhankelijk vertrouwenspersoon aangesteld die als meldpunt zal fungeren voor hen, die onder de verantwoordelijkheid van de stichting negatieve ervaringen hebben opgedaan.

Freek Walther heeft als voornaamste taak, in alle rust te luisteren naar diegenen die over dit onderwerp willen spreken. Hij neemt hiervoor alle tijd. Het contact is vertrouwelijk zolang de melder daar waarde aan hecht, maar desgewenst zal Freek ons adviseren over de wijze waarop wij invulling kunnen geven aan de verantwoordelijkheid die wij in dezen dragen.

Freek is direct bereikbaar via het telefoonnummer 06-18518001, of per e-mail: walther@devertrouwenspersoon.nl

Er is ook een vrouwelijk vertrouwenspersoon beschikbaar: Marianne Dijkhuizen. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06-50212048 of per e-mail: dijkhuizen@devertrouwenspersoon.nl

De Vertrouwenspersoon is gecertificeerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen, lees hier meer.